Jedna od najljepših žena svijeta otkrila zašto je odustala od glume: "Svi mrze žene"

Foto: Instagram

EMILY RATAJKOWSKI u intervjuu za The Los Angeles Times otkrila je zašto je odlučila napustiti glumu bez obzira na svoj uspjeh u poznatim filmovima. 31-godišnja manekenka opisala je da su je u filmskoj industriji tretirali više kao "komad mesa" nego kao pravu umjetnicu.

Ratajkowski, koja se proslavila ulogom u drami Gone Girl s Benom Affleckom, filmu koji je dobio nominaciju za Oscara, tvrdi da je nakon toga sa svojim timom tražila uloge koje bi pokazale da je uistinu ime i lice "na koje se može računati" te da je "ozbiljna glumica".

"Ne želim biti probavljiva moćnim muškarcima"

Njezina posljednja audicija bila je za film Triangle Sadness iz 2022., za ulogu koja je na kraju pripala Charlbi Dean Kriek. Međutim, Emily je sada izjavila da je umjesto da se osjećala kao umjetnica osjetila da je zapravo "tretiraju kao objekt".

"Nisam se osjećala kao da me tako doživljavaju, nego kao komad mesa koji ljudi osuđuju, ispitujući: 'Ima li ona još nešto osim svojih grudi?'", opisala je i dodala kako ne želi biti "probavljiva moćnim muškarcima u Hollywoodu". 

Početkom 2020. odlučila je otpustiti svog glumačkog agenta, komercijalnog predstavnika i menadžera. "Nisam im vjerovala. Mogu sama odgovarati na telefonske pozive. Donosit ću svoje odluke. Nikome od vas nije stalo do mojih interesa i svi mrzite žene", poručila je. 

Priznala da hoda s Harryjem Stylesom?

Manekenka koja je na listi najljepših žena svijeta u 2022. je inače u podcastu Going Mental priznala da je već dva mjeseca u tajnoj vezi, dva tjedna prije nego što je snimljena kako se ljubi s Harryjem Stylesom. Za novog je partnera navela da je "on možda taj".

Osim toga, pričajući o tome kako "frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju romantične veze", otkrila je svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Sylvesteru brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete.

Pročitajte više