Eminemova kći zaposlila se u beauty salonu, radi smjenu od osam sati

Foto: Instagram

EMINEMOVA kći Alaina Scott radi u beauty salonu iako je njen otac težak otprilike 260 milijuna dolara, otkrio je The U.S. Sun.

Objavljene su ekskluzivne fotografije koje prikazuju 30-godišnjakinju u frizerskom salonu i spa centru blizu njezine kuće u Rochester Hillsu u Michiganu. Izvor je za spomenuti medij rekao da Alaina, koju su Eminem i njegova bivša supruga Kim posvojili, ima "odličan odnos s mušterijama". Na web stranicama salona navedeno je njeno ime i fotografija među zaposlenicima.

U salonu radi u osmosatnim smjenama. 

Posvojio ju je 2002.

Alaina je inače diplomirala na Sveučilištu u Oaklandu i stekla diplomu iz komunikacijskih znanosti. Na Instagramu je prati preko 100 tisuća ljudi, a u lipnju ove godine se udala

Alainu je Eminem posvojio 2002. Njezina je biološka majka, pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly. "Moja nećakinja dio je mog života otkako se rodila. Kim i ja se brinemo za nju od prvog dana", ispričao je reper jednom prilikom.

O Alaini su preuzeli brigu jer je njezina majka Dawn imala teških problema s ovisnostima. Osim nje, Eminem je posvojio i Whitney Mathers, djevojčicu koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem. Eminemova najmlađa kći je 27-godišnja Hailie Jade.

Pročitajte više