Emisija Kod nas doma krenula s emitiranjem, ovako izgleda nakon odlaska Uršule Tolj

Foto: Renato Branđolica za HRT

DANAS je krenula šesta sezona HTV-ove emisije Kod nas doma. U novom studiju gledatelje je dočekala voditeljica Barbara Kolar, koja će uz kolegicu Ivu Šulentić voditi ove sezone emisiju. Proteklih godina petkom je ovu emisiju vodila Uršula Tolj.

"Javljamo se uživo, pratimo društvene događaje, razgovaramo u studiju o onome o čemu se razgovara na kavi i raspravlja na društvenim mrežama. Dovodimo u studio poznate, uspješne, inspirativne osobe, koje s nama dijele svoje životne priče", kaže Barbara.

"Naše kamere će uvijek biti iza scene snimanja popularnih filmova, serija i televizijskih emisija. Svakoj temi pristupamo iz svog kuta, uvijek kroz osobnu priču sugovornika", dodao je novi dnevni urednik emisije Danijel Despot, koji se pridružio uredničkoj ekipi i timu.

Pet stalnih rubrika

Uz aktualne teme i goste, novi Kod nas doma ima i pet stalnih rubrika: tako je ponedjeljak rezerviran za Korneliju Benyovsky i njenu rubriku Vrtni spa. Utorak je dan za rubriku o kućnim ljubimcima, koju radi Koraljka Maričić. Srijedom ide rubrika Samo opušteno s Dorijanom Klarićem, koji se također ove sezone pridružio timu. 

Četvrtkom je na redu kuhinja sa Suzy Josipović Redžepagić, a petkom se razgovara o filmskim fenomenima s Boškom Piculom. Urednica emisije je Elizabeta Ela Biočina.

Poznate teme ovoga tjedna

"Pa, evo i nekih gostiju i tema ovoga tjedna: već danas je Nenad Korkut komentirao utjecaj kraljice Elizabete na modu, kulturu i općenito na sve segmente života, a uživo iz Velike Britanije nam se javljala Tena Štivić, dok nam su nam u studiju bili glumci Nataša Janjić i Dejan Aćimović i najavili novu hit-seriju HRT-a Metropolitance... U utorak nam u studio ekskluzivno stiže i 'prva dama prvog reketa svijeta' Jelena Đoković, koja će nam otkriti kako ona i Novak odgajaju svoju djecu, što je to svjesno roditeljstvo i ine javnosti i te kako zanimljive teme...

A u srijedu, između ostalog, s Borisom Jokićem razgovaramo o tome kako izaći iz začaranog kruga 5.0 odlikaša. U četvrtak Toni Milun savjetuje našu Barbaru kako smanjiti nepotrebne troškove i uštedjeti za nešto što nam je važno u životu, a petak nam dolazi i Dušan Bućan, novi kapetan momčadi u novoj sezoni nedjeljnog HTV-ova showa Volim Hrvatsku", najavila je Elizabeta.

Podsjećamo, nakon vijesti da se ukida glazbena emisija Kod nas doma Uršule Tolj, HRT se za Index oglasio o detaljima ove odluke.

"Emisija Kod nas doma ide u svojevrsni redizajn - te ćemo petkom imati emisiju kao i ostalim danima", poručili su.

"Uršula Tolj je u punom kapacitetu angažirana na prime-time projektu Zvijezde pjevaju, koji izlazi početkom listopada", napisali su.

Pročitajte više