Emma Watson podijelila fotografiju u toplesu, fanovi oduševljeni: Savršena si

Foto: Profimedia

Emma Watson, zvijezda filmova o Harryju Potteru u kojima je tumačila ulogu Hermione Granger, sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama za svoj 34. rođendan podijelila nešto drugačije fotografije, a brojni su obožavatelji pohvalili njezin izgled.

Hollywoodska glumica objavila je dvije crno-bijele fotografije. Dok je na jednoj odjenula mokru majicu, na drugoj je pozirala u toplesu i nosi samo traperice. Sudeći prema komentarima, čini se kako su njezine rođendanske fotke oduševile obožavatelje, koji su joj udijelili brojne komplimente.

(Klikom na strelicu možete vidjeti fotografiju)

"Emma Watson zauvijek će ostati najljepša žena na svijetu", "Kako ova lijepa žena ima već 34 godine?", "Žena je doslovno boginja", "Savršena si", bili su samo neki od komentara na njezine fotografije.

Inače, Watson se iz glume povukla prije pet godina, izjavivši tada da se osjeća zarobljenom. "Jako mi je teško padalo to što sam morala govoriti i prodavati nešto nad čime zapravo nisam imala kontrolu. Svaki novinar pita: 'Slaže li se ovo s vašim stavovima?' Bilo je frustrirajuće jer nisam imala pravo glasa", rekla je Watson.

Pročitajte više