Emotivna poruka Mirele Srne suprugu Dariju: "Prošao si kroz najgore..."

Foto: Instagram

MIRELA FORIĆ SRNA  na Instagramu je podijelila emotivnu poruku upućenu suprugu Dariju koji odsad može nastupati sa svojim klubom Cagliarijem, čiji je desni bek od ovog ljeta.

Dariju je 22. lipnja omogućeno da se vrati treninzima nakon što je odlukom ukrajinskog Nacionalnog centar za borbu protiv dopinga dobio 17-mjesečnu suspenziju koja mu je u potpunosti istekla 22. kolovoza.

"Prije skoro godinu dana rekao si: 'To neće biti kraj moje karijere, obećavam', i vjerojatno smo ti i ja bili jedine osobe koje su u to zaista vjerovale. No uspio si! Nikad nisi odustao, čak ni kad bi većina nas odustala, ja zasigurno, prošao si kroz najgore s uzdignutom glavom i ponosno, jer si znao da ništa nisi skrivio", započela je Mirela te nastavila:

"Iznimno sam ponosna na hrabrost, upornost i integritet koje si pokazao na svom teškom putu, no jednako sam sigurna da si naučio više o životu, ljubavi i sebi nego ikad prije. Ovog vikenda ponovno si tamo gdje pripadaš, u svojoj igri, pokaži im kako se to radi, jer ako jednu stvar znam o tebi, to je da nikad nećeš izgubiti rat".
 

Pročitajte više