Emotivni oproštaj: Zagrebački vatrogasci se oprostili od kolege koji ide u mirovinu

Foto: Facebook

VATROGASCI iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb oprostili su se od kolege vatrogasca Marijana Goričkog, koji je otišao u mirovinu nakon 35 godina rada u ekipi #ZG193 iz Savske 1. Snimku oproštaja objavili su na Facebooku.  "Odlazak u mirovinu uvijek je emotivan trenutak", stoji u opisu videa. 

 

Vatrogasci su se postrojili i upalili rotacije. Pozdravili su kolegu Marijana, koji im se emotivno obratio. "Želim vam svako dobro u vašem budućem životu i da budete uspješni u vašim intervencijama kao što ste i do sada bili. Čuvajte se i pazite se, a ja se ispričavam svima onima koje sam na bilo koji način možda povrijedio u ovih 35 godina, koliko sam bio u JVP-u. Hvala", rekao je Gorički kroz suze.

Gorički je svakom kolegi vatrogascu pružio ruku

Poslije govora je svakom kolegi vatrogascu pružio ruku, a oni su mu zaželjeli dugu, sretnu i zdravu mirovinu. Video na društvenim mrežama je skupio brojne pozitivne komentare.

"Divni ste, tako čovjek treba otići u mirovinu, dostojanstveno i uz podršku. Marijanu želim lijepu i bezbrižnu mirovinu", "Sve najbolje Marijanček, uvijek si nas lijepo vodio na intervencije i bio uz nas kada smo te trebali, hvala za sve!", "Hvala gospodinu na svih 35 godina službe! Neka sada zasluženo uživa u zdravlju još barem toliko!" bili su neki od komentara.

Pročitajte više