Ena Friedrich podržala Marca koji je prozvao Zaru: Želim ti da izgradiš još pet kuća

Foto: Instagram

NAKON što se hrvatski influencer Marco Cuccurin nedavno našao u fokusu javnosti jer mu prilikom kupovine u Zari nisu dozvolili isprobati ženske odjevne predmete na katu gdje se nalaze muške kabine, dobio je podršku sa svih strana. Između ostalih, sada se oglasila bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich.

"Želim ti da do 23. godine izgradiš još pet kuća, a kada vidiš ove isfrustrirane s 'odvratan si, ubij Bože' i tako dalje, samo se sjeti da algoritam jednako vrednuje komplimente i vrijeđanja. Pune ti novčanik, koliko god se zgražali nad tobom/mnom/kim god", poručila je Ena Marcu na Facebooku.

Nakon scene u Zari Marco je za Index ispričao da se osjeća tužno i razočarano. "Logično bi bilo da je trgovini u interesu da proda, a kome će tu istu stvar prodati i što će ta osoba s time raditi, nije važno. Nije li tužno da lijepimo etikete na ljude samo na osnovu njihovog fizičkog izgleda?" smatra i dodaje da mu je čitava situacija bila veoma neugodna.

>>Influencer koji je prozvao Zaru: "Vanjština nije bitna. Ja s 21 godinu gradim kuću"

"Moja okolina je bila na mojoj strani. Znaju da prije svega nastojim biti dobar čovjek koji s 21 godinom gradi kuću i obitelj, znaju da volim ljude, da pomažem te da moja vanjština, pa tako ni odjeća, ne čini mene čovjekom", zaključio je. 

Inače, Marco se bavi social marketingom, modom i glazbom. Ispričao nam je da mu je najveća želja nastupati na Dori.

Pročitajte više