Englezi: Ovo su tri najljepše argentinske WAGsice

Foto: Instagram

HRVATSKA nogometna reprezentacija danas od 20 sati igra utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Argentine, a na tribinama će biti i supruge reprezentativaca. A upravo se o njima raspisao britanski tabloid The Sun.

The Sun je izdvojio tri najljepše argentinske žene nogometaša, a riječ je o partnericama Lautara Martineza, Nicolasa Tagliafica i Lionela Messija.

Augustina Gandolfo

Prva odabrana bila je Augustina Gandolfo, djevojka napadača Lautara Martineza. Riječ je o 26-godišnjoj fitnes trenerici i stručnjakinji za lifestyle, koju je s Lautarom upoznala Wanda Nara, bivša supruga Maura Icardija.

Augustina je od sebe napravila pravi brend i ima gotovo milijun sljedbenika na Instagramu te, uz sve to, još stigne voditi i svoj restoran u Milanu zvan Coraje.

Caro Calvagni

Caro Calvagni je supruga Nicolasa Tagliafica, nekadašnjeg igrača Ajaxa koji sada brani boje Lyona. Caro je isto fitness model, ima 330 tisuća pratitelja na Instagramu, a tamo se pak, kako The Sun ističe, hvali svojim zavidnim stilom života, daje savjete za vježbanje i pokazuje svoje pse.

Kada ne diže utege, Caro vodi svoje francuske buldoge u vožnju privatnim avionima, piše tako The Sun, a svojevremeno je pokazala i svoju nogometnu vještinu dok je bila s Nicolasom na odmoru na Ibizi.

Antonella Rocuzzo

Za kraj su ostavili, kako kažu, Kraljicu argentinskih WAGsica, Messijevu partnericu Antonellu Rocuzzo. Pišu kako se Messi s njom upoznao kada su imali samo pet godina i da su otada nerazdvojni. 

Rocuzzo je prvo studirala stomatologiju, ali je onda odustala i prebacila se na komunikologiju, a svojevremeno je bila i model za argentinski brend Ricky Sarkany.

S Lionelom ima trojicu sinova, Thiaga, Matea i Ciru.

Pročitajte više