Enrique Iglesias odriče se očevog bogatstva. Mogao je naslijediti 100 milijuna eura

Foto: EPA

PJEVAČ Enrique Iglesias (47) odriče se nasljedstva očevog bogatstva, pišu španjolski mediji. Planetarno popularni Enrique sin je također uspješnog španjolskog pjevača Julija Iglesiasa (79), no oni već godinama nisu u dobrim odnosima. "Njihov odnos nikad nije bio najbolji, godinama se ne čuju, čak ni telefonom. Enrique osjeća da je svoju karijeru stvarao bez očeve pomoći", piše El Nacional.

Enrique je zbog toga odlučio odbaciti nasljedstvo na koje je imao pravo kao jedno od osmero Julijeve djece. Nije da mu je ono potrebno, s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna eura, a njegove supruge, bivše tenisačice Ane Kurnjikove, na 60 milijuna.

Poslovno carstvo Julija Iglesiasa

Ipak, procjenjuje se da Julio ima bogatstvo u vrijednosti od 800 milijuna eura pa bi Enrique imao pravo na čak 100 milijuna. Julio Iglesias svoje je bogatstvo dijelom stekao vrlo uspješnom pjevačkom karijerom, ali i ulaganjem u nekretnine u Dominikanskoj Republici.

Vlasnik je vila u Miamiju i na Bahamima, ima i privatni mlažnjak vrijedan 45 milijuna eura, marku votke, vinski podrum, restorane, kolekciju automobila, udjele u kozmetičkim tvrtkama i još mnogo toga.

 

Pročitajte više