Zvijezda Ludih sedamdesetih sa suprugom čeka treće dijete

Foto: EPA

GLUMAC Topher Grace, Eric iz hit serije Lude sedamdesete, i njegova supruga Ashley Hinshaw uskoro će proširiti svoju obitelj za još jednog člana. Topher je u emisiji The Kelly Clarkson Show otkrio da njemu i supruzi stiže treće dijete.

"Uzbuđeni smo. Iskoristit ću ovaj trenutak na nacionalnoj televiziji da kažem koliko je moja supruga lijepa i nevjerojatna", rekao je glumac.

Još taje spol i ime drugog djeteta

"Svi kažu na prvu bebu: 'Čestitamo!' Na drugu su malo smireniji s 'čestitamo', a za treću bebu postoji upitnik na kraju, 'čestitamo...?'" našalio se. 

Grace je u braku s Ashley već šest godina. Prije četiri godine dobili su kćer Mabel Jane, a 2020. rodilo im se dijete čiji spol i ime još nisu otkrili. Javnost je za drugu bebu saznala tek nakon godinu dana, kada je glumac za magazin People rekao da je tijekom pandemije bio zaokupljen videoigricama i gledanjem televizije sve do porođaja njegove supruge. 

Slučajno otkrio da su dobili drugo dijete

Rekao je da je bio jako nervozan jer se nije mogao pridružiti supruzi u rađaonici.

"Srećom, u to vrijeme pandemije bilo mi je u redu biti tamo i u sobi za oporavak. Budući da nam je to bio drugi put, moja žena nije imala ništa protiv ako samo odem kući. Ali želio sam biti tamo", rekao je.

Pričao je i o seriji Lude sedamdesete te rekao da je bio jako nervozan zbog scene koja je uključivala djecu.

"Sjećam se da sam morao držati bebu i to mi nije polazilo za rukom. Držao sam je kao da držim otrovni otpad ili tako nešto. Toliko sam se bojao da ću se ozlijediti ili ozlijediti bebu. Nisam znao kako se nositi s tim. Sad mi je puno bolje. Moja bi vam žena rekla da nisam dobar koliko bih mogao biti, ali sam bolji u umirivanju svoje djece", rekao je Grace.

Pročitajte više