Ervin i Marija još nisu otpjevali svoje: Ne planiramo samo duet, već nešto šire od toga

ERVIN BAUČIĆ i Marija Borić pobijedili su u showu "Zvijezde pjevaju". Dok je pjevač pobjedu naslućivao, Marija je njome ostala šokirana. "Bila sam jako zbunjena, nisam to očekivala, stvarno. Ja sam se već u polufinalu oprostila od publike, tako da mi je to bilo potpuno iznenađenje, i prolaz u finale, a kamoli pobjeda", rekla nam je glumica.

"Mario i Ivana su bili strašna konkurencija, bili su izvanredni" 

Ervin je pak u finalu nosio sasvim drugi osjećaj. "Ne znam je li mi se vidjelo na licu, ali ja sam imao snažan osjećaj da ćemo dobiti. Intuitivan sam tip i nekako mi je mirisalo na pobjedu. Mislio sam da ćemo ispasti u sedmoj emisiji, Mario i Ivana su bili strašna konkurencija, bili su izvanredni. A kada smo to prošli, imao sam osjećaj da ćemo pobijediti", rekao nam je Ervin.

On je u proteklim sezonama uvijek ranije ispadao iz showa. "Napokon se napravila jedna kritična masa svih faktora. Marija izvanredno brzo i dobro razumije glazbu, priprema nam je išla glatko i brzo, čak ponekad i nama nauštrb jer smo se znali opustiti.  Prvenstveno njezin talent, a i to što ima puno simpatizera, sigurno nam je pomoglo. Ove su godine moje roditelje brojni navijači zaustavljali po Omišu i govorili im da glasaju za nas i da smo im najbolji. Valjda je došao taj trenutak, sve se tako posložilo", misli Ervin.

"Pobjedu smo proslavili uz pjesmu i ples, a Mario je nama ženama svima darovao ruže"

"Proslavili smo pobjedu u kafiću u koji smo uvijek nakon showa išli, a poslije nam je Mario Petreković otvorio svoj "Katran", donio ruže svim ženama. Tamo nas je bilo 50-ak, plesali smo i pjevali, zabavili se, bilo je dobro", rekla nam je Marija. Kaže da je natjecanjem ispunila neke svoje želje, a posebno je željela otpjevati soul, koji je bio još u drugoj emisiji.

Ervinu s profesionalne strane natjecanje nije uopće bilo zahtjevno

Ervin kaže kako mu je drago zbog pobjede, iako mu s profesionalnog stajališta to ne znači puno. "U profesionalnom životu sam imao i većih priznanja. Ovo je jedno lijepo druženje, zadovoljstvo, ali nije to neko vrhunsko dostignuće ili granica koju treba prijeći, to je jedna lijepa slika o tome koliko ste voljeni i cijenjeni generalno u društvu i lijepo je to doživjeti. Ali što se profesionalne strane tiče, nije mi to bilo nešto specijalno zahtjevno", otkrio nam je.

On i Marija zbližili su se tijekom showa, no ipak se ne druže privatno. "Ne izlazimo skupa, krećemo se u drugačijem krugu ljudi, ali drago mi je da smo se zbližili", kaže glumica. Ervinu ju je ishvalio te nam otkrio kako mu je bilo žao kada su ostali ispadali iz emisije. Najbolji mu je bio Mario Petreković, a ishvalio je i svoju partnericu, naravno, te Natašu Janjić te Melitu i Giuliana, koji su mu prirasli srcu. "Imam osjećaj da je ovo baš bila probrana sezona. Od četiri najbolja para, teško bi se odlučio tko je najbolji", misli Ervin.

Ervin i Marija i dalje će pjevati zajedno

Ervin je za Index otkrio i kako nije kraj njegovoj i Marijinoj suradnji. "Jako nam se svidjelo družiti se ovih tjedana. Iz tog druženja bi mogla izaći nekakva glazbena suradnja, sve je još u fazi planiranja, a ne realizacije. Svi smo za to zainteresirani, poneseni smo pozitivnom energijom. Neće to biti samo jedan duet, već će se vrlo vjerojatno raditi o široj glazbenoj priči", rekao nam je.

Pročitajte više