Estrada na koljenima: Zauvijek otišao Siniša Vuco!

"SVOJOJ publici i javnosti poručujem da ću kao izvođač nastaviti nastupati uživo diljem Hrvatske i sve što imam reći, reći ću na svojim koncertima", stoji u priopćenju u kojem se Siniša Vuco, najpoznatiji nasilnik među pjevačima (i obrnuto) spektakularno oprašta od hrvatske estrade. Osim toga, dobrovoljno je istupio iz Hrvatske glazbene unije, a s medijima više neće komunicirati niti će snimati spotove. Da stvar bude još gora (?), "Vuco Live", kojeg će pjevač izdati ove godine, bit će njegov posljednji diskografski uradak u karijeri.

Nakon što je dva puta šikaniran s Dore, a javnost ga uglavnom prepoznaje kao nasilnika, a ne estradnu zvijezdu, Siniša Vuco simboličkim je činom odlučio "prekinuti s hrvatskom estradom" koja je godinama trpjela njegove ispade i narodnjačke glazbene promašaje. Kako mu je pjevanje glavni (i jedini?) izvor prihoda, Vuco se ipak ne ostavlja pjevanja, tako da će koncerti po konobama i kafićima i dalje ostati njegova svakodnevica. Uz sve što mu se u posljednje vrijeme događalo, pretpostavlja se da se Vuco na ovakav potez odlučio i zato što je u subotu izbačen iz splitskog Mastersa zbog, pogađate, nedoličnog ponašanja.

Pjevač se prošle godine u središtu interesa javnosti našao zbog premlaćivanja supruge Jelene, koja je neka od iskustava sa Sinišom Vucom podijelila s medijima. "U 12 godina braka, prvi put sam s prijateljicama izašla u disko klub. Vratila sam se doma negdje oko tri i pol ujutro. Kako moj suprug Siniša i ja ne živimo skupa dva i pol mjeseca, nisam smatrala da ga trebam pitati smijem li izaći. (...) Ušla sam u kupaonicu, a on je došao za mnom i ošamario me. Rekao je da nemam pravo izlaziti van te me povukao i izgurao na hodnik", ispričala je Jelena Vuco, nakon čega je njezin suprug završio na policiji.

D.K.
Foto: Index, Extra

Pročitajte više