ET ima novu pjevačicu, upoznajte atraktivnu Saru-Elenu

Foto: Press

GRUPA ET predstavila je novu pjevačicu Saru-Elenu, a početak nove faze ET-a i suradnje najavljen je novi singlom "Ako možeš, oprosti" čiji je autor glazbe i teksta Boytronic, dok aranžman potpisuje Inav Coste.

Iza ET-a je 29 godina rada, devet izdanih albuma i na deseci hitova, od "Tek je 12 sati" i "Da ti nisam bila dovoljna" so "Prazan stan" i "Soba 202".



Sara-Elena ima 26 godina i dolazi iz Osijeka. Do svoje šeste godine živjela je u Njemačkoj, a posljednjih pet godina živi u Zagrebu. Dolazi iz glazbene obitelji, pjevanjem se počela baviti u devetoj godini, a pleše i sve vrste plesova. Već kao djevojčica pokazivala je dar za ples i pjevanje, a svoj prvi koncertni nastup i angažman imala je već s 14 godina. 

Ljubav prema glazbi i plesu jednostavno je njen život, poručuje.



"Sara-Elena ostavila je najveći dojam na audiciji za novu pjevačicu, bila je upečatljiva glasom i svojom pojavom, te je najviše odgovarala senzibilitetu grupe ET", rekao je autor pjesama, tvorac ET-a i producent Boytronic, dodavši da je uz sve kvalitete koje Sara- Elena posjeduje te senzibilan i osebujan vokal, njen zarazan osmjeh i vedar duh bio završna karika za početak ove suradnje.

O novoj stranici svog života Sara- Elena kaže da ju i nadalje svakodnevno ostavlja bez daha, te je dodala da koliko god to zvučalo potrošeno, ovom je suradnjom realizirala sve svoje snove i da zaista živi svoj san.



Grupa ET ubrzano se priprema za snimanje videa, koje će biti početkom sljedećeg tjedna u režiji Darka Drinovca. 

Na svakodnevnim probama s najboljim hrvatskim koreografom Alenom Sesartićem Sara-Elena usavršava atraktivnu koreografiju, a plesat će s najboljim hrvatskim hip-hop plesačima i plesačicama, višestrukim državnim prvacima.

Pročitajte više