ET ostao bez pjevačice, Boytronic prijeti tužbom: "Ona nema osnove kulture i neprofesionalna je"

Foto: Facebook

SARA-ELENA MENKOVSKA, najnovija pjevačica grupe ET, napustila je sastav zbog, kako kaže, loših uvjeta rada.

"Ništa nije funkcioniralo kako treba. Glavni razlog mog odlska iz ET-ja je taj što više nisam imala od čega živjeti. Pala sam u dugove jer od travnja nisam smjela raditi ništa sa strane, a oni mi ništa nisu osigurali", otkrila je za Story Sara Elena koja je u ET-ju provela samo četiri mjeseca.

"Upozoravala sam šefa grupe Adonisa Ćulibrka Boytronica, kao i njegovu suprugu menadžericu, da od nečega moram živjeti, no to nije urodilo plodom. Naposljetku sam im 26. kolovoza uručila preporučeno pismo s otkazom", izjavila je 26-godišnja pjevačica iz Osijeka.

No, šef grupe Adonis Ćulibrk Boytronic priča sasvim drugu priču i najavljuje i tužbu protiv pjevačice koju su predstavljali kao nasljednicu njihove najpopularnije pjevačice Vanne.

"Izjave Sare-Elene Menkovske su usmjerene isključivo samopromociji, a na štetu ugleda i imena grupe ET, mene osobno, kao i menadžera grupe. Točno je da ona više nije pjevačica grupe ET, međutim razlozi prestanka poslovne suradnje strogo su profesionalne prirode, a povezani su sa kršenjem ugovornih obveza od strane Sare-Elene Menkovske prema grupi ET", tvrdi Boytronic i navodi da su mladoj pjevačici bili osigurani suradnici na nivou najboljih hrvatskih stručnjaka i profesionalaca.

"Pjevačica grupe ET mora imati osnove kulture, lijepog ponašanja, moralne i kulturne vrijednosti, a nadasve poslovnu etiku i profesionalnost, odgovornost, te pouzdanost. Kako Menkovska nije ispunila osnovne obveze došlo je do nemogućnosti daljnje suradnje te i raskida ugovora", stoji u Boytronicovu priopćenju u kojemu on tvrdi da Menkovska "ne može dostojno predstavljati grupu".

"S obzirom na kršenje odredbi ugovora, biti ću primoran protiv Menkovske pokrenuti sve zakonom predviđene radnje radi zaštite prava i interesa grupe ET", zaključuje.

 

Pročitajte više