Eva Herzigova režira film o vlastitoj karijeri

NAKON što se oprostila od modne piste i najavila da bi se ubuduće voljela baviti filmom, češka manekenka Eva Herzigova otkrila je svoj prvi filmski projekt - režirat će autobiografski film koji će iskreno progovoriti o njenom usponu na tron modne industrije, ali i kompromisima koje je morala učiniti da bi postala jedna od najuspješnijih manekenki u povijesti.

Od legendarne reklame "Hello Boys" do vrha modne industrije - tema je prvog filma Eve Herzigove, kojeg će sama režirati, ali i sudjelovati u pisanju scenarija. Iako je rodila prije nešto manje od dva mjeseca, Herzigova je već u dogovorima za snimanje autobiografskog filma, a još se ne zna tko će glumiti 34-godišnju češku ljepoticu.

Kako kaže Eva Herzigova, ne pada joj na pamet besposleno sjediti u kući, već stalno razmišlja o novim projektima i stvarima koje je "drže u pogonu". "Ne mogu biti kućanica. Puna sam posla svaki dan, i to posljednjih 20 godina, pa mislim da me rad smiruje i daje mi ravnotežu. Presretna sam, želim biti trudna sljedećih deset godina, to mi daje snagu, i neobjašnjivu unutarnju energiju", kaže Herzigova.

Iako detalji njenog prvog filma još nisu poznati, izvjesno je da će se projektom baviti zvučna holivudska imena, jer se Herzigova u posljednjih 20-ak godina koliko radi u šoubiznisu, družila s najpoznatijim glumcima i redateljima današnjice, a nerijetko su joj se pripisivale i ljubavne veze s nekim holivudskim moćnicima.

D.K.

Pročitajte više