Eva Longoria i Tony Parker se pipkaju po Dubrovniku, smetaju im jedino paparazzi

VESELA holivudska ekipa predvođena Evom Longoriom i Tonyjem Parkerom stigla je danas u Dubrovnik. Nakon Malog Lošinja, Zadra, Kornata, Šibenika, Skradina i slapova Krke, na red za razgledavanje je došao i ovaj biser Mediterana. Jahta "Ladyship" se usidrila između hotela Belveder i otoka Lokruma, gdje su zvijezde prošetale starom gradskom jezgrom. Tijekom šetnje je glumica Eva Longoria ruku držala na stražnjici svog supruga.

U grad je prvo stiglo žensko društvo, a nakon par minuta su se svojim boljim polovicama pridružili i Tony Parker te njegovi prijatelji. Društvo je između ostalog razgledalo i crkvu Svetog Vlaha. Da Eva uživa u razgledavanju hrvatskih povijesnih znamenitosti i prirodnih ljepota moglo se vidjeti i prethodnih dana, jer neprestano svojim fotoaparatom bilježi viđeno.

Podsjetimo, Eva Longoria i njen suprug Tony Parker s društvom, u kojem se nalaze i glumci Amaury Nolasco te Jennifer Morrison, koja je na Twitteru obznanila kako je Hrvatska prekrasna te se sjajno provodi, unajmljenom jahtom već danima obilaze hrvatsku obalu. Zvijezda "Kućanica" u Hrvatsku je, osim na odmor, stigla i kao potpora svome suprugu, košarkašu San Antonio Spursa, koji će u petak, 9. srpnja, u vodičkom klubu Hacienda s hip-hop DJ-em Cut Killerom izvesti svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show".

"Nisu imali nikakve nemoguće zahtjeve, jedino im smeta što ih paparazzi prate na svakom koraku"

"Tony i Eva ovo su ljeto ionako planirali provesti u Hrvatskoj, jer njemu to nije stran teritorij budući da je u Zadru prije točno 10 godina osvojio naslov svjetskog prvaka u juniorskoj košarci. Sada se vratio na omiljeno mjesto, a meni je palo napamet to iskoristiti da u Haciendi s Cut Killerom usput izvede svoj poznati show ", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju DJ Phat Phillie te otkrio kako u petak Amaury Nolasco slavi rođendan pa je on zadužen za to da društvu ništa ne bi nedostajalo: "Nisu imali nikakve nemoguće zahtjeve, nego rođendan žele proslaviti kao svi mladi ljudi u Hrvatskoj. Tako su naručili stol, nekoliko boca votke, dvije boce tekile i nekoliko boca šampanjca, ali i dvije velike torte, kako bi rođendan bio rođendan u punom smislu riječi. Nikakvih drugih zahtjeva nemaju, osim... danas sam se čuo s ljudima na brodu. Tony i Eva su oduševljeni Hrvatskom, ljepotama prirode, gostoprimstvom ljudi, hranom i svim, ali im smeta što ih paparazzi prate na svakom koraku i što ne mogu uživati onako kako bi htjeli, pa su sve zamolili za razumijevanje".

Da slavnom paru smetaju novinari potvrdio je i službeni vodič NP Krka, Stipe Gundić, koji se jučer družio s holivudskom ekipom: "Bilo je jako, jako lijepo s njima. Stvarno su super, jedino su im malo smetali novinari koji su svud uokolo. A zanima ih sve, od rata u Hrvatskoj i toga kakve je posljedice ostavio, do toga što bi mogli jesti, pa sam im preporučio domaća jela ispod peke, čime su se oduševili. Nisu odoljeli sladoledu, pa su ga pojeli na slapovima, a velika im je želja bila okupati se, no na kraju su se predomislili. Ja sam se, naravno, držao muškog dijela ekipe, s kojim sam ćaskao o svemu i svačemu, a za to je vrijeme Eva s curama kupovala suvenire i raspitivala se, kao svaka žena, gdje se može u shopping".

Dubrovnik pun zvijezda

U Dubrovniku se trenutno održava Libertas Film Festival, koji je ove godine okupio mnoga poznata lica. Između ostalih u gradu borave 27-godišnja holivudska glumica Gabourey Sidibe, kojoj je uloga u filmu "Precious" donijela nominaciju za Oscara, redateljica Lisa Cortes, oskarovac Michael Caine i njegova supruga Shakira Baksh, danski glumac Mads Mikkelsen te Jiri Menzel. Zbog održavanja humanitarnog teniskog turnira u Dubrovniku se s obitelji trenutno nalaze i proslavljeni američki tenisač John McEnroe i njegova supruga Patty Smyth. Eva Longoria i Tony Parker s društvom su u grad stigli na dan zatvaranja festivala.

Pročitajte više