Eva Longoria Parker o producentu "zlostavljaču": Marc Cherry ne bi ni muhu zgazio

"OČAJNA kućanica" Eva Longoria Parker pokušava razriješiti dramu koja je nastala nakon što je njezina kolegica Nicolette Sheridan optužila producenta hit-serije Marca Cherryja za zlostavljanje.

"Marc ne bi ni muhu zgazio"

Sama priznaje kako zna malo o optužbama svoje kolegice usmjerenim protiv producenta te kaže kako je cijela ta situacija zbunjujuća. "Činilo mi se kako Nicolette i Cherry imaju dobar poslovni odnos i oboje su jako dragi ljudi", izjavila je Eva u radijskom intervjuu.

"Marc je jako drag i zabavan i ne bi ni muhu zgazio. Znam da se jednom prilikom nešto dogodilo među njima na setu. Bilo je to prije nekoliko godina. Ja nisam bila prisutna, a danas, kada pokušam saznati što se točno dogodilo, nitko o tome ne želi govoriti", dodala je lijepa glumica. "Mislim da joj je Marc htio pokazati kako da njezin lik nešto napravi. Ali kažem, u to vrijeme nisam bila tamo", rekla je Eva.

"Bojim se da ovaj skandal ne naruši ugled serije"


"Nicolette je jako draga, bile smo bliske u vrijeme snimanja, ali je nisam vidjela od kada je otišla iz serije. Voljela bih se naći s njom i uvjeriti se da je sve u redu", dodala je Eva koja se boji da bi ovaj skandal mogao imati negativan utjecaj na seriju. "Radi se o ozbiljnoj tužbi i velikoj svoti novca. Jako volim seriju i ne bih htjela da zbog ovoga dođe na zao glas. Bila bih najsretnija kada bi sve ovo jednostavno nestalo", kazala je Eva.

Pročitajte više