Evo dokaza da nitko nema pojma tko su ovi ljudi u TLZP-u

Foto: Index/Press

Krenula je nova sezona showa Tvoje lice zvuči poznato. Tim smo povodom prošetali centrom Zagreba i pitali prolaznike prepoznaju li kandidate koji se ove godine natječu u showu.

Prvo smo izdvojili Tomislava Marića Tomu i pitali Zagrepčane znaju li tko je on. "Nešto mi zvoni, ali ne...", rekla nam je jedna prolaznica, dok drugi nisu imali pojma tko je on. Tomislav je, naime, kantautor i radijski voditelj. 

Sljedeća na redu je bila hrvatska glumica Marija Kolb. Nitko od prolaznika koje smo pitali nije čuo za nju sve do prve ovogodišnje emisije showa.

"Bi li trebala znati tko je?" našalila se jedna djevojka. 

@index.hr Znate li tko su kandidati ovogodišnje sezone TLZP-a? #tlzp #indexhr #zagreb #hrvatska #celebrity #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Malo su bolje prošli Faris Pinjo i Antonia Dora Pleško

Malo je bolje prošao glumac Faris Pinjo. Mnogima je njegovo ime bilo poznato, no nisu bili sigurni čime se točno bavi. "Od ove glumice što se rastala, bivši muž...", prisjetila se jedna gospođa.

Faris je, inače, hrvatskoj javnosti poznat i kao bivši suprug glumice Tare Thaller. Par je u braku bio godinu i pol, a prošlo ljeto su objavili da se razvode.

 I Antonia Dora Pleško je, čini se, poznata mnogima. No čuli su, kažu, samo njeno ime i nisu sigurni čime se bavi.

A prolaznicima s kojima smo razgovarali nepoznato je bilo i ime Alena Bičevića, frontmena grupe Joy. Hrvati su Alena već gledali u jednom TV formatu. Godine 2015. natjecao se u The Voiceu. Tamo mu je mentor bio upravo Tony Cetinski, kojeg je imitirao u prvoj epizodi TLZP-a. Samo nam je jedna gospođa rekla da je čula za njegovo ime, ali da i dalje ne zna tko je.

Inače, u showu Tvoje lice zvuči poznatu ove se godine natječu i: pjevačica Mia Negovetić, influencer Luciano Plazibat i pjevačica Antonija Šola. Oni su, vjerojatno, puno poznatiji javnosti. 

>>Nemojte ni maskirati ove ljude u TLZP-u. Ionako ih ne prepoznajemo

Pročitajte više