Evo kako zvijezde reagiraju na uvrede: Penn ima šupsko lice, Cate je ružna a Sarandon vise sise

Screenshot: YouTube

POPULARNI američki voditelj Jimmy Kimmel uspio je u svom showu okupiti neke od najvećih filmskih zvijezda današnjice i provjeriti kako reagiraju kada ih se vrijeđa.

Uoči Oscara u kojima će ih kolege sve redom naširoko i nadugačko hvaliti, dao im je da pročitaju neke od zlobnih komentara s Twittera - i pritom ih uopće nije štedio.

Na tapetu su se našli Christoph Waltz, Patricia Arquette, George Clooney, Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Susan Sarandon, Kevin Costner, Emily Blunt, Zach Galifianakis, Kevin Hart, Richard Dreyfuss, Cate Blanchett, Seth Rogen, Oscar Isaac, Taraji P. Henson i Sean Penn, a upravo potonji je možda i najgore prošao.

Morao je naime pročitati komentar u kojemu je jedan twitteraš zaključio da ima "nos poput penisa, facu nalik skrotumu, usta poput anusa i općenito je šupak".

Susan Sarandon su pak predbacili da "svugdje gura svoje obješene sise", Emily Blunt po twitterašima ima "usta u koja bi se trebalo ukenjati", a Kevin Costner je "dosadnjaković s predugim filmovima". Lijepoj Kate Blanchett predbacili su pak da ima "ružnu facu kao od plastelina".

Kako su zvijezde reagirale na uvrede, pogledajte u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.