Evo koliko je zaradila Kim Cattrall za minutu pojavljivanja u novom Seks i gradu

Foto: Press

Na oduševljenje brojnih obožavatelja serije Seks i grad, u finalnoj epizodi druge sezone spin-offa And Just Like That... pojavila se Samantha Jones koju je utjelovila slavna Kim Cattrall. Cattrall je snimila svoje scene za And Just Like That... bez razgovora sa svojim bivšim kolegicama i prijateljicama Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristen Davis.

Američki mediji pišu kako je slavna plavuša dobila nevjerojatnih milijun dolara za jedan dan rada na seriji. Na ekranu se pojavljuje 60 sekundi, i to s izgovorenih 20 replika - što znači da je zaradila nevjerojatnih 16.666 dolara po sekundi scene, ako je navedeni iznos točan.

Kako je rekla Cattrall, nazvao ju je izvršni direktor HBO-a i pitao ju je što je potrebno da se vrati. Jedan od zahtjeva bio je da ju stilizira Patricia Field, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku.

Podsjetimo, Kim, koja već dugi niz godina nije u dobrim odnosima sa Sarom Jessicom Parker, odbila je poziv za snimanje serije. Za filmove je postavljala uvjete koji su drugačiji od onih koje ima ostala glumačka postava te su se već tu javile tenzije između nekadašnjih kolegica. 

Cattrall je u hit seriji glumila u šest sezona između 1998. i 2004., a također se pojavila u dva igrana filma Seks i grad. No odbila je glumiti Samanthu u trećem filmu, kada je tražila veći honorar. Kako se već pisalo, u kultnoj seriji bila je plaćena 350.000 dolara po epizodi, no Sarah Jessica Parker je bila plaćena znatno više, što je smetalo Cattrall.

Pročitajte više