Evo što fakultet na kojem radi Gospodin Savršeni kaže o njegovom sudjelovanju u showu

Foto: Instagram

TONI ŠĆULAC novi je Gospodin Savršeni u istoimenoj emisiji. Ovaj 31-godišnji Splićanin je doktor fizike i samostalni predavač na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Nakon što je identificiran u medijima, mnogi su komentirali činjenicu da će se član akademske zajednice pojavljivati u showu RTL-a.

Sad se oglasio i fakultet na kojem Šćulac predaje.

"'Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena, zanimljiva i suvremena. Studentima strastveno prenosi svoje znanje, uvijek im je na raspolaganju tijekom i poslije nastave te za neposredne i on-line konzultacije. U slučaju ako student i nakon objašnjenja nešto ne razumije, spreman je naći neograničen broj kreativnih rješenja kako mu približiti gradivo.' Ovako docenta Tonija Šćulca opisuju njegovi studenti, obrazlažući zašto je baš on zaslužio nagradu Fakulteta za najboljeg nastavnika za 2020. godinu", napisali su na početku.

Podsjetili su da je za svoj znanstveni rad nagrađen nagradom Sveučilišta u Splitu za 2019. godinu u kategoriji znanstvenika uključenih u velike kolaboracije.

"Dakle, da je SAVRŠEN, mi znamo od ranije, a od danas znate i vi", dodali su.

Šćulac na splitskom PMF-u predaje dva kolegija, Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija. Dvije godine radio je na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, gdje je predavao fiziku. Član je Europskog centra za nuklearna istraživanja (CERN), zbog čega je u 2019. godini dobio i priznanje Sveučilišta. 

Pročitajte više