Evo što je Severinin svekar rekao o njoj nakon napisa da se razvodi od Igora

Foto: Instagram

SRPSKI Kurir ne odustaje od priče da se Severina i Igor Kojić razvode. Tako u nastavku priče od jučer navode da je razvod razlog zbog kojeg se Severina nije pojavila na koncertu svekra Dragana Kojića Kebe, iako je navodno bilo predviđeno da zapjeva.

Prema današnjem članku, drama je nastala kad je Jovana Joksimović u svojoj emisiji ispitivala jednu novinarku o Severini kao majci, zbog čega je pjevačica nije željela na slavi kod Kebe. Iako je Keba navodno poslušao njenu želju, Severina je otišla u Zagreb, ali obećala je doći na koncert. 

Zbog toga je, piše Kurir, na vratima garderobe pisalo njeno ime. Izvor je za srpski portal rekao da je Severina oko 22 sata javila Igoru da ne dolazi.

"Čak je jedna rođakinja Kojića u jednom momentu prokomentirala naglas: 'Igoru je jedan brak kao nijedan'", rekao je izvor.

"Neka se dogodio ovaj koncert. Puno mi je srce radosti i sreće. Hvala vam, dobri ljudi, na iskrenoj razmjeni energije. Hvala zbog suza isplakanih zajedno sa mnom. Vaša srca su u mom i moje srce je kod vas. Neka se dogodio koncert, iako u duši i sjeta i lagana tuga se krije. E, Dragane moj, po tko zna koji put si shvatio tko jeste, a tko nije. Što se tiče Severine, stvarno je u pitanju viša sila. Pa ja sam saznao pred sam početak koncerta da ne može doći jer se stvarno razboljela i ništa drugo nije u pitanju. Pa spremila je specijalan stajling za koncert, ali što da se radi. Bit će prilika, naravno", prokomentirao je kasnije Keba.

Pročitajte više