Evo što je Zoran Vakula poručio muškarcu koji je zbog njegove prognoze ostao bez seksa

Foto: Youtube/Facebook

RAZGLEDNICA koju je nedavno dobio naš najpoznatiji meteorolog, Zoran Vakula, postala je pravi hit na internetu.

U njoj mu se, naime, nepotpisani dalmatinski galeb požalio kako je zbog njegove krive prognoze propustio seks s turisticom iz Njemačke.

"Ništa od seksa Zorane", zamjerio mu je muškarac koji se nije sjetio spomenuti u kojem je gradu došlo do propusta.

Upitali smo Zorana Vakulu ima li mu što poručiti u svoju obranu.

"Ovo je nekome šaljiv, a nekome možda čak i tužan dokaz moguće važnosti i značaja vremenske prognoze, ne samo pri planiranju različitih poslovnih aktivnosti, nego i u svakodnevnome životu. Dosadašnja istraživanja kojima sam se bavio prošlih dvadesetak godina o važnosti i vrijednosti meteorološke informacije uključivala su ekonomiju, građevinarstvo, početak i kraj sezone grijanja, planiranje i prodaju odjeće, čak i piva, i još neka područja, ali ne i seksualne aktivnosti. Ne znam može li se to uvrstiti u područje biometeorologije?", kaže Vakula.

Dodao je kako bi volio znati gdje je došlo problema i kako bi volio "oštećenog" galeba povesti na piće kako bi mu se ispričao, ako je uistinu pogriješio. 

"Žao mi je i što nemam kontakt oštećenoga autora teksta kako bih spoznao kad se dogodio taj nemili događaj jer poštene kiše u Dalmaciji nije bilo mjesecima te, ako sam uistinu pogriješio, da mu se ispričam i platim piće... I naravno, uputim ga na svakodnevnu prognozu u mnogobrojnim emisijama s meteorološkim sadržajem na medijskim platformama Hrvatske radiotelevizije, osobito na uvijek dostupne i aktualne meteorološke informacije u aplikaciji za pametne telefone HRT METEO", zaključio je.  

Pročitajte više