Evo što Maja Šuput kaže o ideji da ona dogodine predstavlja Hrvatsku na Eurosongu

Foto: Instagram

NAKON što je estradni PR stručnjak Vedran Strukar na Facebooku napisao da bi ona dogodine trebala predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, putem društvenih mreža oglasila se i Maja Šuput.

Iako nije bila pretjerano rječita u komentiranju tog prijedloga, Maja je ipak dala do znanja da joj se ideja sviđa. Objavila je screenshot Indexova teksta sa Strukarovom izjavom i uz crtež srca poručila "Hvala" te pozvala svoje pratitelje da glasaju u našoj anketi jesu li za to da ona sljedeće godine bude hrvatska predstavnica na Eurosongu.

Podsjećamo, Strukar je napisao da "lijepa Franka evidentno nije bila dovoljno 'crazy' za ovogodišnji Eurosong. Žao mi je jer doista smatram kako su i ona i njezin tim svi odreda vrhunski profesionalci u svom poslu" te predložio: "Kako bi nam osvjetlao obraz, HRT na Eurosong treba poslati Maju Šuput! Ona je trenutno najkompletniji hrvatski izvođač spreman za takve izazove... Kad već ne žele poslušati neke kreativnije i provokativnije prijedloge, mislim da je Maja Šuput apsolutno najbolje rješenje!"

Franka je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga s pjesmom "Crazy" nastupila 12., no unatoč tome što je pažnju privukla svojom ljepotom, nije uspjela izboriti finale popularnog glazbenog natjecanja.

>>>Franka oduševila Srbe i Bosance: "Vrela Hrvatica zaludjela muškarce, nastup za deset"<<<

>>>Franka nakon ispadanja s Eurosonga: "Tužna sam i razočarana, ostavila sam dio sebe na pozornici"<<<

>>>Što se događalo s Frankinim lijevim okom tijekom nastupa?<<<

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Franka Batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više