Lidija Samardžija o Frajlama: Bilo bi dobro da ne izbjegavaju pozive na ročišta

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Igor Soban/Pixsell/Press

NAKON što su članice grupe The Frajle Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović optužile bivšu menadžericu Lidiju Samardžiju da ih zlostavlja te da zbog njezinih poteza proživljavaju pakao sada se oglasila i menadžerica.

"Poštovani, tijekom dana ili najkasnije sutra će Vam odvjetnički ured poslati komentar. Budući da je u postupku više sudskih procesa, vjerujem da razumijete da je ovakva vrsta komunikacije jedino logično i razumno za mene. Pravne institucije rade svoj posao i bilo bi puno lakše da potpisnice otvorenog pisma ne izbjegavaju preuzeti pozive na ročišta", kaže Samardžija.

Frajle tvrde da ova ucjenjuje organizatore koncerata

Podsjetimo, članice grupe The Frajle optužile su bivšu menadžericu Lidiju Samardžiju za zlostavljanje i povredu autorskih prava. Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović, članice benda, u otvorenom pismu javnosti iznijele su šokantne optužbe na račun bivše menadžerice.

Nevena i Jelena Buča te Nataša Mihajlović već godinama proživljavaju, kako kažu, pakao s bivšom menadžericom. Žrtve su, tvrde, perfidnog zlostavljanja.

Frajle tvrde da je Samardžija prodala njihove albume Croatiji Records te da opstruira njihove koncerte i suradnje.

"Samardžija već godinama kontaktirajući sve organizatore naših koncerata slanjem upozorenja, a ako to ne upali, onda im se prijeti da ako budu surađivale s Frajlama, mogu zaboraviti na suradnju s Gibonnijem i Damirom Urbanom čija je Lidija Samardžija i dalje menadžerica", rekle, su, između ostalog, Frajle u otvorenom pismu.

Pročitajte više