Evo što nam sa suda kažu o Severininom slučaju

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon što je u javnost dospjela vijest da Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele skrbništvo nad sinom, poslali smo Županijskom sudu u Splitu upit o slučaju.

"Mogu potvrditi kako je Županijski sud u Splitu 06. veljače 2024. donio odluku u predmetu u kojem su stranke Milan Popović i Severina Vučković", kazao je glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Dinko Mešin za Index.

>> Severina nakon što joj je sud vratio sina: Zahvaljujem svima na 28 dana ljubavi

Sud ne želi komentirati odluku. 

"Odluku ne možemo dostaviti jer je spis u dostavi za Općinski građanski sud u Zagrebu koji će nakon zaprimanja spisa odluku dostaviti strankama u postupku, a odluke se prvo dostavljaju strankama, kao i kako se u ovom slučaju radi o predmetu gdje je u pitanju dijete, pa radi zaštite djeteta odluku ne bi dostavili na vaše traženje. Vezno za komentar suda mogu navesti kako sud ne komentira sudske odluke", dodaje Mešin.

Severina: Ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo

Podsjećamo, Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele skrbništvo nad sinom. Severina je za Index rekla da nije očekivala da će sud tako brzo donijeti novu odluku.

"Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije. 

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola-pola. Dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati. Ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtve sustava i institucija, 'moćne i nemoćne žene i ženice'", rekla je Severina nakon nove presude.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.