Evo što se dogodilo s Hrvojem Šalkovićem i njegovom stranicom na Facebooku

Screenshot: Facebook

FACEBOOK stranica Shale Hrvoje Šalković bila je jedna od najpopularnijih Facebook stranica u Hrvatskoj. Kreirao ju je pisac Hrvoje Šalković koji je na njoj svakodnevno objavljivao statuse, fotografije i doživljaje kako iz privatnog života tako i s putovanja na kojima je boravio.

Neki su obožavali Hrvoja Šalkovića, a neki ga toliko hejtali da su pravili Facebook stranice koje su ga ismijavale. Jedna takva, Hrc Shoxy Shole, svojevremeno je blokirana zbog sprdanja Šalkovića.

Šalković je ispočetka samo pisao, ali se jako brzo prepustio trendu marketinga na Facebooku, pa je u jednom trenutku pisac reklamirao usisavače.

Propast Facebook života Hrvoja Šalkovića počela je nakon što je uplovio u ljubavnu vezu s Anom Gruicom. Statusi o rođenju sina i prvim mjesecima njegovog života bili su posljednji čega se njegovi fanovi sjećaju.

Pisac je odjednom nestao s Facebooka.

Danas je, svima koji su lajkali stranicu "Shale Hrvoje Šalković" došla obavijest da je stranica promijenila ime u "Putnička groznica".

Stranica sada pripada jednoj turističkoj agenciji sa sjedištem u Šibeniku. Na stranici više nema fotografija Hrvoja Šalkovića, reklama za usisavače i gazirana pića, niti statusa. 

(Da, nestala je i riječ Njuca.)

Nakon prekida s Anom Gruicom Hrvoje se rijetko pojavljuje u javnosti. Posljednji put je viđen u listopadu prošle godine, na premijeri Blade Runnera.

Pročitajte više