Evo zašto mnogi misle da je pokojni O.J. Simpson biološki otac Khloe Kardashian

Foto: Profimedia

VEĆ GODINAMA kruže glasine da je reality zvijezda Khloe Kardashian zapravo kći pokojnog O.J. Simpsona. O tome se počelo pričati nakon što je Kris Jenner objavila svoje memoare Kris Jenner and All Things Kardashian u studenom 2011. U knjizi je priznala da je imala aferu dok je bila u braku s pokojnim odvjetnikom Robertom Kardashianom. 

Nakon što se Robert rastao od Kris, oženio je Jan Ashley. Poslije Robertove smrti 2003. godine Ashley je tvrdila da joj je on rekao da Khloe nije njegova biološka kći. "Khloe nije njegovo dijete. To mi je rekao nakon što smo se vjenčali. Rekao je: 'Pa, znaš da Khloe zapravo nije Kardashianka, zar ne?' Ja sam na to rekla: 'Ok.' I to je bilo to", rekla je Ashley 2012. u intervjuu.

Od tada se priča da je Simpson, koji je preminuo u travnju ove godine nakon borbe s rakom prostate, Khloein pravi otac. Inače, Robert je bio Simpsonov odvjetnik kada je sportaš bio optužen za ubojstvo svoje bivše supruge Nicole Brown Simpson i njezinog prijatelja Rona Goldmana 1994. Simpson je oslobođen svih optužbi 1995. godine. 

Kris je tjerala Khloe da napravi test očinstva, ova to nije htjela

Khloe i Simpson su više puta pričali javno o tim nagađanjima te su ih demantirali. O tome se pričalo i u jednoj epizodi serije Keeping Up With The Kardashians 2012. godine. U toj epizodi Jenner putuje u Teksas, gdje je Khloe živjela s tadašnjim suprugom Lamarom Odomom. 

"Znam da su sve te glasine smiješne", rekla je Jenner dok je pokušavala uvjeriti kćer da napravi DNK test. "Ali napravi to kako bi bila mirna", dodala je. Kris je uvjerila svoju drugu djecu Kim, Kourtney i Roba Kardashiana da uzmu DNK testove za usporedbu. Khloe, međutim, to nije htjela. 

"Mama, nije me briga što drugi govore. Ozbiljno, moj tata je Robert Kardashian. Moj drugi tata je Caitlyn Jenner. Blagoslovljena sam jer sam imala dva fenomenalna oca. Ne treba mi DNK test da mi dokaže tko mi je otac", rekla je Khloe. Simpson se također pozabavio glasinama, ali godinama kasnije.

"Uvijek sam mislio da je Kris slatka djevojka. Bila je stvarno draga, ali ja sam hodao sa supermodelima", rekao je Simpson u podcastu Full Send u prosincu 2022. "Glasine nisu točne. To uopće nije istina", dodao je kad su ga pitali o tračevima koji kruže o povezanosti njega i Khloe. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.