FA pokreće istragu o Erikssonovoj aferi s tajnicom Saveza

DESNI branič engleske nogometne reprezentacije koja je 1966. godine osvojila naslov svjetskog prvaka George Cohen osudio je ponašanje sadašnjeg izbornika engleske reprezentacije Svena Gorana Erikssona koji se upustio u intimnu vezu s tajnicom Engleskog nogometnog saveza (FA) Fariom Alam.

"Takvo ponašanje nedostojno je engleskog izbornika. Eriksson bi trebao predstavljati primjer svima ostalima, a to nije slučaj. Istina, trenutačno je ponovno samac i može raditi što želi, ali biti u vezi s tajnicom uopće ne izgleda primjereno. Eriksson dobija više prostora u javnosti nego čitava momčad", smatra Cohen.

Prema pisanju engleskih medija, FA će pokrenuti istragu kako bi se razjasnili odnosi između Erikssona, izvršnog direktora FA-a Mark Palios i tajnice Farie Alam (38). FA je u nedjeljnom priopćenju objavio kako je Faria Alam bila u odvojenim intimnim vezama i s Erikssonom i s Paliosom.

Engleski The Sun već je izišao s imenima potencijalnih nasljednika. Spominju se Steve McLaren iz Middlesborougha, te dvojac Robson – Brooking.

Pročitajte više