Fani Kerumu postavila ultimatum: Ili Svagi ili ja!

SPLITSKI gradonačelnik vratio se Fani. Istina, nije išlo lako. Prije povratka u papuče, Kerum se morao riješiti starog druga Svaguše. Fani mu jednostavno nije ostavila alternativu. "Ili ja ili Svaguša" postavila je ultimatum.

Noćni život

Svagi je, čini se, Kerumovoj dragoj već duže išao na nerve. Vukao je Keruma u noćni život, što je bilo nespojivo s njenim zahtjevima da se posveti obitelji.

Protekli dani bili su prilično traumatični za Keruma. Posvadio se s Fani, noćio na brodu, a usput se morao baviti i rasprodajom trgovačkog imperija i sve većim deficitom u blagajni... Svagija je glave, izgleda, došla i prevelika jezičina. Raspričao se kako Kerum loše stoji pa ni kupci više ne daju olako milijune...

Fani opet ima sve pod kontrolom

Da je Fani opet uzela stvar u ruke vidi se i po gradonačelnikovoj frizuri. Na vrijeme potkresan i u puno boljem raspoloženju nego prošlog tjedna, poručio je nakon druženja s nadbiskupom da mediji (po običaju) lažu i da je sve u skladu sa zakonom oko prodaje Hajduka. 

Stara ekipa, valja i to reći, nije se predala bez ispaljenog metka. Pokušali su izvući Keruma iz kuće, no Fani je uvela stroge restrikcije pa dozvolu za izlaz još nije izdala... Svagi je i dalje ljut i uvrijeđen zbog korpe u Hajduku. Još se nije javio.

Pročitajte više