Fani Stipković: Ubit ću Cigija koji priča o mojim gaćicama, iako ga ni najmanje ne zanimaju

FANI STIPKOVIĆ je sinoć na Cro A Porteru po pisti hodala bez donjeg rublja, što je svima posebno razglasio Neven Ciganović. Pitali smo novinarku, a ponekad i manekenku, je li to istina i zašto nije odjenula gaćice.

"Ubit ću Cigija koji priča o mojim gaćicama, iako znam da ga ni najmanje ne zanimaju. Haljina je bila takvog kroja da je bilo neukusno imati nešto ispod. Meni je neukusno kad se ispod neke haljine ocrtava donje rublje, ova je sa strane imala čipku, tako da bi se bilo što vidjelo, tako da sam morala takva izaći iz profesionalnih razloga. Vrlo sam dobro pazila kako ću hodati i kako ću pozirati na kraju, da ne skrenem pozornost na taj detalj. Nisam znala da će Nevenov dugi jezik to sve upropastiti", rekla je za Index kroz smijeh Fani.

"Ponekad nemam donje rublje, to mi je ukusnije nego kad se vide one crte od grudnjaka ili tangi"

Atraktivna plavuša i inače ponekad preskoči donje rublje. "Glupo mi je o tome pričati, ali apsolutno je normalno da poneki modeli haljina to zahtijevaju. Po meni je to ukusnije nego kad se vide one crte od grudnjaka ili tangi, tako da ponekad nemam donje rublje", priznala nam je Fani.

Fani se na pisti odlično osjeća te želi što češće ne nosi revije. "Užasno mi je falilo da nosim revije. Nažalost, samo jednom godišnje nosim, na CAP-u. Ali htjela bih malo češće, jer mi je baš počela faliti moda, tako da sam sinoć bila baš sretna, da vidim neke ljude iz tog svijeta, cijelo društvo, tako da je bilo ekstra zabavno. Nadam se da ću se u budućnosti što češće vraćati na pistu", rekla nam je Fani. 

Pročitajte više