Fanovi kažu da je ovo 10 najsmješnijih serija na TV-u, koliko ste ih pogledali?

Foto: Press

KOJA serija vas najviše nasmijava? Portal Ranker sastavio je listu najsmješnijih serija te dopustio fanovima da glasaju, a na prvom mjestu našao se sitcom Brooklyn Nine-Nine.

Među najsmješnijim serijama, prema mišljenju gledatelja, našlo se i podosta animiranih serija, bilo da je riječ o kultnim serijama poput South Parka ili Simpsona odnosno novijim hitovima kao što su Rick and Morty.

Evo i 10 serija koje su, prema gotovo 50 tisuća glasova fanova serije, najsmješnije što televizija trenutno nudi. Inače, lista je i dalje otvorena za glasanje, a svoje favorite možete podržati ovdje.

1. Brooklyn Nine-Nine

Iako je serija gotovo bila otkazana već nakon šest sezona, osma, na radost milijuna fanova diljem svijeta, počinje idući mjesec.

 

2. Rick and Morty

Nedavno je krenula peta sezona prema mnogima jedne od najboljih animiranih serija uopće, a ako je suditi prema prvih nekoliko epizoda, fanovi nemaju razloga za brigu hoće li genijalni alkoholičar i njegov nes(p)retni unuk i dalje ostati smiješni.

3. Uvijek je sunčano u Philadelphiji (It's Always Sunny in Philadelphia)

Dugovječna serija prijatelja iz stvarnog života tijekom godina rušila je razne tabue te koketirala s podosta mračnim humorom, ali i dalje ostaje jedna od serija čije epizode gotovo nikad ne razočaraju.

4. Archer

Iako po mnogima Archer ne drži kvalitetu kakvu je imao na početku, gledatelji koju su glasali na Rankeru i dalje misle da je u top 5 trenutno najsmješnijih serija.

5. Bob's Burgers

H. Jon Benjamin koji posuđuje glas Archeru na listi je s još jednom animiranom serijom, a začudo, uopće se nije teško priviknuti na njegov glas kuhara nakon gledanja Archera u kojem glas posuđuje špijunu.

6. Impractical Jokers

7. South Park

8. Family Guy

9. Curb Your Enthusiasm

10. The Goldbergs

 

Pročitajte više