Fanovi o rasprodanim koncertima Baby Lasagne: "Dajte Arenu, ovo nema smisla"

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Baby Lasagna u rujnu tri dana zaredom nastupa na zagrebačkoj Šalati. Prva dva samostalna koncerta, zakazana za 12. i 13. rujna, rasprodana su za manje od 10 minuta, a na stranici za prodaju karata stajala je poruka fanovima: "Zbog velike potražnje molimo vas za strpljenje."

Lasagna je bio šokiran brzinom kojom su se karte prodavale. "Ja i dalje mislim da mi netko laže. Jer kako? Ne znam", rekao je pjevač. Treći koncert bit će i posljednji koji će održati na Šalati i novi datumi neće se dodavati, rekao je.

Javili mu se i kolege

Ispod objava o koncertima Lasagna je dobio veliku podršku obožavatelja.

"Bravo Marko", "Spavaš li mirno Aleksandra Prijović?", "Zašto sam u iskušenju da doletim iz Amerike samo zbog ovog koncerta?", "Mislim da nitko nikad nije ovako eksplodirao na našoj sceni", "Možda da se prebaciš u Arenu?", "Zaslužio si ovo", "Prebaci sve u Arenu, toliko nas iz Srbije bi došlo", pišu obožavatelji.

"Dajte Arenu, ovo nema smisla", "Šalata je premala za tebe, odmah rezerviraj par Arena", "Sretno, želimo te vidjeti u Španjolskoj na europskoj turneji", još su neki od komentara ispod njegove objave.

Javila mu se i Pamela Ramljak, koja je napisala: "Legenda si kad se toliko čudiš." Pomamu za kartama komentirao je i Toni Cetinski. "Prebacite sve na Hipodrom ljudi", rekao je.

Gdje sve nastupa Baby Lasagna ove godine?

Mladi glazbenik prvi nastup imat će već ovog mjeseca u rodnom Umagu u sklopu Sea Star Festivala, koji se održava od 23. do 26. svibnja. Sljedeći nastup imat će 8. lipnja u Zagrebu na glazbeno-scenskom događaju Eurosong - najveći hitovi, koji će se održati u Boćarskom domu. Nastupat će i tijekom ljeta, a popis možete pogledati ovdje.

Pročitajte više