Fanovi otkrili dugo skrivanu tajnu: U jednoj epizodi "Prijatelja" Rachel je glumio netko drugi

Screenshot: YouTube

NAKON silnih godina emitiranja, a potom i repriziranja, očekivali bismo da o seriji "Prijatelji" znamo baš sve. No još i danas vjerni obožavatelji popularne šestorke pronalaze u epizodama brojne greške te otkrivaju tajne koje su trebale ostati skrivene.

Jedna od njih je da se u jednoj epizodi u ulozi Rachel Green umjesto Jennifer Aniston pojavljuje druga djevojka.

U 15 epizodi devete sezone "The One With The Mugging" Jennifer Aniston je zamijenila dublerica i to baš u trenutku kad je njen lik bio u kadru. Ono što je neshvatljivo mnogim fanovima, osim toga što se jasno vidi djevojčino lice, jest i to da je ona potpuno drugačije odjevena od Jennifer.

Ovu grešku primijetio je Jordan D’Amico koji je nedavno pogledao nekoliko epizoda odjednom.

"Samo nekoliko minuta nakon početka epizode entuzijastična Rachel odjurila je u Monicin stan da kaže Joeyu da ide na audiciju sa slavnim izmišljenim glumcem Leonardom Hayesom, kojeg je glumio Jeff Goldblum. Troje prijatelja potom priznaje da se dive glumcu zbog reklama za telefone u kojima uz njega glumi majmun. Monica nagađa da će možda na audiciju doći i majmun, a Joey joj uzvraća da ga ne čini još nervoznijim nego što jest te krene sjesti. U tom trenutku... BAM!, napisao je na RecentlyHeard.

Iako je ova greška produkcije podigla fanove na noge, nakon nje počele su se redati nove greške. Tako je jedna djevojka otkrila da u jednom kadru Monicu glumila druga djevojka, a pojavile su se i fotografije na kojima je u Rachelinoj putovnici fotografija druge žene. 

Pročitajte više