Fanovi "Prijatelja" ludi su za ovim tenisicama s ASOS-a. Vidite li zašto?

Foto: ASOS/Twitter

ASOS je predstavio novi model sportskih tenisica koje su odmah zapele za oko pravim ljubiteljima kultne serije "Prijatelji". Bijele tenisice s motivom plamena koje se prodaju po cijeni od oko 315 kuna neodoljivo podsjećaju na tenisice kakve je Chandler Bing pokazao u 15. epizodi devete sezone pod nazivom "The One with the Mugging".

Sličnost je primijetila jedna djevojka na Twitteru koja je objavila fotografiju tenisica i snimku zaslona serije na kojoj Chandler drži takve tenisice u ruci. "Reklamira li Chandler Bing ove tenisice za ASOS ili što?" napisala je u svojoj objavi.

Iz ASOS-a su se ubrzo oglasili, a u odgovoru na njen tvit napisali su: "Možemo li biti uzbuđeniji oko svog novog pripravnika?" Njihova objava je postala viralna, a lajkalo ju je više od pet tisuća ljudi, a na stotine njih podijelilo ju je na svom profilu.

"Tko god vodi ovaj profil, volim ga", napisao je jedan tviteraš, a drugi je dodao "Sljedeće trebate imati Ichiban, ruž za muškarce", referirajući se na ruž koji je u "Prijateljima" predstavio Joey Tribbiani.

Ako ste gledali svaku epizodu "Prijatelja", sjetit ćete se trenutka kada je Chandler odlučio napustiti posao u Tulsi kako bi proveo više vremena sa suprugom i prijateljima. Tada je zamijenio svoju karijeru u statističkoj analizi i rekonfiguraciji podataka te se umjesto u tome okušao u oglašavanju.

U početku nije bio baš dobar, ali je nekako uspio dobiti neplaćeni staž, za koji je prešao velik broj mlađih kandidata za posao copywritera. Kao dio toga, Chandler, kojeg glumi Matthew Perry, imao je zadatak osmisliti kreativan način plasiranja prototipa tenisica koje također služe i kao koturaljke.

Pročitajte više