Fanovi primijetili neobičan trag na vratu Taylor Swift i sad nagađaju o čemu je riječ

Screenshot: TikTok

Obožavatelji Taylor Swift primijetili su nešto sumnjivo na njoj tijekom njenih novih koncerata u sklopu turneje. Obožavatelj je snimio Taylor na nastupu u Stockholmu, a zahvaljujući velikom ekranu svi koji su bili u publici mogli su vidjeti što se događa na pozornici.

Na snimci koju su fanovi podijelili na društvenim mrežama, neki su uočili trag na vratu pjevačice i raspravljaju o čemu se radi. Dok je Swift pjevala svoju pjesmu Champagne Problems, kosu je povukla na jednu stranu i tako otkrila dio vrata. Sada obožavatelji razmišljaju je li trag na njenom vratu ljubavni ugriz, modrica neke druge vrste ili nešto rizičnije.

@alexaelizabethh Our girl is having a GOOD time with her man in Europe❤️‍🔥 #greenscreenvideo #taylorswift #traviskelce #traviskelce87 #taylorswifterastour #taylorswifthickey #erastouredit #traviskelcetaylorswift #taylorswifttraviskelce ♬ Vigilante Shit - Taylor Swift

Mnogi misle da je Travis ostavio svoj "trag"

Mnogi obožavatelji misle da je riječ o ljubavnom ugrizu. "To je naš dečko", "Zabavila se", "Travis je obilježio teritorij", "Bit će stihovi o ovome u budućnosti", komentiraju obožavatelji.

"Razumijem je. I ja sam totalno podivljao zbog treće sezone Bridgertona", našalio se obožavatelj, pritom misleći na to što ima eksplicitnih scena u novoj sezoni Netflixove serije.

Neki smatraju da može biti opekotina od pegle za kosu. "Meni se to stalno događa", "To bi mogao biti trag opekotine od friziranja", pišu korisnici. Neki se pitaju i zašto Taylor taj trag nije prekrila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.