Fanovi razočarani jednim detaljem u traileru za najiščekivaniju igru u povijesti

Screenshot: YouTube

TRAILER za Grand Theft Auto VI, koji je trebao biti objavljen danas u 15 sati po našem vremenu, procurio je sinoć. Rockstar Games nije mogao ništa nego uraniti s objavom te je trailer pušten oko ponoći. Na trailer su, jasno je, igrači vrlo dugo čekali, a čini se da će isto tako i na izlazak najnovijeg dijela franšize.

Fanovi GTA-a prilično su ekstatični zbog svega viđenog u traileru, no jedan detalj razočarao je mnoge. Naime, videoigra izlazi tek 2025. godine. Peti dio franšize objavljen je 2013. godine, a s obzirom na pauzu dugu deset godina, fanovi su se nadali da će sljedeće izdanje izaći barem 2024. godine. 

"Da mi je netko rekao da će nakon izlaska petog dijela 2013. do šestog dijela biti potrebno 12 godina, glasno bih se nasmijao", "2025.? Osjećam kao da nas kažnjavaju zbog curenja trailera", "S obzirom na to da GTA 6 izlazi 2025., vjerojatno će tijekom mog života izaći samo tri nova dijela", "Kad sam na kraju trailera vidio da izlazi 2025...", "Zašto 2025.?" neki su od komentara po internetu.

Što nam je trailer otkrio?

Kao što se već godinama šuška, iz trailera se može zaključiti kako ćemo u glavnoj ulozi igrati s djevojkom. Tu je i mladić s kojim će se, kako se čini, također moći igrati. U kratkom traileru potvrđeno je da se vraćamo u okruženje legendarnog Vice Cityja.

O priči se jako malo zna. Iz ove minute i pol može se zaključiti da ćemo igrati s djevojkom koja je izašla iz zatvora te s njenim dečkom. Tko su oni i zašto su se odali kriminalnim aktivnostima, morat ćemo pričekati da saznamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.