Fanovi Sam u kući su skužili da film iz ove scene ne postoji i sad žele da se snimi

Screenshot: YouTube

Jedna od najpoznatijih rečenica iz omiljenog božićnog filma Sam u kući je "zadrži ostatak, prljava životinjo" (keep the change, ya filthy animal). Tu je rečenicu Kevin McCalister naučio nakon gledanja crno-bijelog filma Angels With Filthy Souls.

Kevin gleda gangsterski film u udobnosti fotelje i s ustima punim sladoleda, u kojem prati žestoku raspravu između gangstera po imenu Johnny i čovjeka poznatog samo kao Snakes. 

Snakes dolazi u Johnnyjev ured, govoreći mu da ima neke stvari, ali Johnny mu govori da ih ostavi na pragu i krene. Zbunjeni Snakes zatim pita za novac koji duguje, no Johnny krene s odbrojavanjem i počne pucati. Tada Johnny izgovori poznatu rečenicu.

Film zapravo ne postoji

Kevin je koristio taj film i rečenicu za svoje trikove kako bi otjerao pljačkaše i zavarao dostavljača pizze. 

No taj film u stvarnosti ne postoji, a ta je činjenica mnoge šokirala. To je među prvima otkrio Seth Roger. "Cijelo svoje djetinjstvo mislio sam da je stari film koji Kevin gleda u Sam u kući (Angels With Filthy Souls) zapravo stari film", napisao je na Twitteru.

Svi žele isto - da se snimi Angels With Filthy Souls

Scena je zapravo ekskluzivno snimljena za Sam u kući, a referira se na pravi gangsterski film iz 30-ih, u kojem je glumio James Cagney, pod naslovom Angels with Dirty Faces. Sad kad obožavatelji znaju da Angels With Filthy Souls zapravo ne postoji, imaju samo jednu želju - da se taj film zapravo i snimi. Društvene mreže prepune su komentara.

Pročitajte više