Fanovi Twilighta nestrpljivo čekaju premijeru filma, Robert Pattinson prodaje sve


SVIJET polako ulazi u "Twilight" zonu. Američka premijera filma "Mladi mjesec", drugi po redu film iz sage o vampiru Edwardu, zaljubljenom u povučenu tinejdžericu Belle. Ljubavna priča zanima mnoge pa su tako fanovi filma pohitali na mjesto gdje će se održati premijera u ponedjeljak, a svi se nadaju da će osjetiti barem dio glamura koji posjeduje postava filma.

Prva koja je došla i stala se u red pred Mann's Village Theatre bila je 35 - ogodišnja Alison Genet koja vodi stranicu za obožavatelje ovog filma. Rekla je da želi biti u prvom redu i centru zbivanja kad dođe vrijeme za premijeru. Do jučer popodne već je dosta obožavatelja bilo okupljeno na mjestu održavanja premijere, a svi su i više nego opremljeni.

Većinom su njihovo oružje za kampiranje dekice i jastuci sa likom Roberta Pattinsona te također transparentima koji su većinom posvećeni zgodnom Robertu. Fanovi za sada ubijaju vrijeme svime što ima veze s Twilightom i Pattinsonom, koji je, izgleda, najobožavaniji dio postave filma.  Sve što ima veze s njim, prodaje se velikom brzinom, pa čak i ako se radi o šalicama i kišobranima. "Roba nikad nije previše", izjavila je jedna njegova obožavateljica.

Pročitajte više