Fanovi uočili jako tužnu stvar o Rachel iz Prijatelja koja je svima promaknula

Screenshot: Youtube

TAMAN kad pomislite da su poznate sve sitnice o jednoj od najpopularnijih televizijskih serija svih vremena, pojavi se još jedan zagriženi fan i otkrije nešto što nitko dosad nije primijetio. 

Ovaj put se radi o epizodi desete sezone u kojoj ekipa slavi rođendan male Emme, Rossove i Racheline kćeri, a Joey odluči da će njegov poklon za Emmu biti dramatično čitanje jedne od njenih knjiga. 

No prva knjiga koju je dohvatio bila je Riding the Storm Out: Coping with Post-Partum Depression, koja govori o nošenju s posljedicama postporođajne depresije. Joey brzo shvaća svoju grešku i uzima dječju knjigu, ali Ross i Rachel u tom trenu izmijene znakovit pogled. Sve je prošlo neprimijećeno od veselog društva na zabavi, ali fanovi na Redditu imali su oštrije oko.  

"Očito je da knjiga pripada Rachel. Zašto bi je imala ako nije patila od postporođajne depresije? I zašto to nikad prije ni kasnije nije spomenuto? Odgovor je očit: depresija baš nije materijal za humorističnu seriju", napisao je jedan od njih na Redditu. 

Pročitajte više