Fanovi zgroženi potezom Taylor Swift tijekom koncerta: "Radi to u svoja 4 zida"

Screenshot: TikTok/X

Taylor Swift nastupila je tri dana zaredom u Edinburghu u Škotskoj, gdje su njezini fanovi izazvali potres tijekom koncerta, a pažnju je privukla snimka na kojoj pjevačica briše sluz iz nosa, što je zgrozilo neke fanove koji valjda to nisu nikad napravili.

Slavna je pjevačica trenutačno usred svoje Eras turneje, najveće svjetske turneje nekog glazbenika u posljednjih nekoliko desetljeća, a tijekom nastupa u Škotskoj snimljena je kako briše nos koji joj curi tijekom izvedbe pjesme Don‘t Blame Me, nakon čega se može vidjeti kako briše ruku o kostim u kojem nastupa.

@xcrystine grace personified @Taylor Swift @Taylor Nation #TSTheErasTour #EdinburghTSTheErasTour #swiftie #edinburghn1 #erastour ♬ original sound - xcrystine

Obožavatelji su imali različite reakcije na njezino ponašanje

Nakon što je nekoliko ovih videa procurilo u javnost, obožavatelji su imali različite reakcije na njezino ponašanje. "Vidjela sam tri različita videa Taylor kako briše ili liže svoje bale u zadnjih 30 minuta, mora ponijeti maramice sa sobom na pozornicu", napisala je jedna osoba na X-u.

"Neprestano mi se pojavljuje ovaj video Taylor Swift kako jede svoje šmrklje i briše ih te baca po pozornici. Iskreno, jedi i bacaj svoje bale u četiri zida, raditi to na pozornici je ludo", dodala je druga. Međutim, neki su se zapitali "u čemu je ovdje problem", prilično logično ukazujući na to da to zapravo svi rade kada nemaju maramice.

Popularnoj pjevačici, čini se, nije bilo nimalo lako nastupati u Škotskoj na svega 8 stupnjeva Celzijevih. Tijekom koncerta je morala zbog hladnoće nositi rukavice, a na samom je koncertu istaknula kako joj se "ruke grče od hladnoće". "Jako mi je žao, ovo se nikada prije nije dogodilo, ali ruka mi je smrznuta, samo je idem ugrijati. Tako mi je neugodno", rekla je na pozornici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.