Fanovi Eurosonga kritiziraju ovaj detalj u Lasagninom nastupu: "To je seksizam"

Screenshot: YouTube/Wiwibloggs

POBJEDA Baby Lasagne privukla je pažnju fanova Eurosonga, koji su na Wiwibloggsu, jednom od najutjecajnijih portala koji se bavi tim natjecanjem, imali podijeljena mišljenja o njegovom nastupu. 

Jedan od bizarnijih komentara tiče se detalja plesne točke koja prati pjesmu. Naime, gledatelji su primijetili kako jedan od plesača po pozornici vuče plesačicu. Taj dio točke počinje od 1:54 minute, točno kad na pozornici krene vatra. 

"Nek' i žena vuče muškarca"

"Možda u vašoj zemlji to ne vidite, ali mi smo itekako svjesni koliko je muška agresija neprimjerena. Mijenjajte to, uznemirujuće je, ili nek' i žena vuče muškarca", glasi jedan od komentara. 

"S obzirom na porast femicida u Europi, to se hitno mora mijenjati", zaključio je jedan gledatelj, dok je netko objasnio: "Koreografiju je složila žena. Sigurno nije mislila ništa loše, ali morala bi jasnije komunicirati što je htjela poručiti." 

Ipak, ne slažu se svi s ovim komentarima. Neki su poručili kako bi jednako problematično bilo da žena vuče muškarca po pozornici. Što vi mislite? 

Inače, na stranici navode kako je koreografiju za pobjedničku pjesmu Dore osmislila upravo žena koju plesač vuče po pozornici.  

Pročitajte više