Faris Pinjo u TLZP-u se pretvorio u Kaariju, pjevač se oduševio

Foto: Press

Bosanskohercegovački glumac Faris Pinjo oduševio je gledatelje u četvrtoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči poznato u kojoj se transformirao u prošlogodišnjeg finskog predstavnika na Eurosongu, Kaariju.

Pinjo je izveo njegovu pjesmu Cha Cha Cha, s kojom je prošle godine završio na drugome mjestu, a koliko je maska bila uvjerljiva, najbolje govori to da se finski glazbenik javio vizažistici Marini Mamić i pohvalio masku. "Jako kul", napisao joj je Kaarija, kojem je vizažistica zahvalila i poručila mu da je odličan. "Hvala puno", odgovorio joj je na kompliment.

Podsjetimo, u jučerašnjoj epizodi showa pobjedu je odnio Alen Bičević koji se pretvorio u Gabi Novak i oduševio čitavu Hrvatsku. Na sceni je zapjevao Pamtim samo sretne dane, a već tijekom nastupa bilo je jasno da je pobjeda njegova, budući da su i publika i žiri bili na nogama.

"Ja ne želim sjesti - bravo, bravo, bravo! Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje. Ovo je trenutak takve emocije, ja možda ništa ne bih rekla, imaš moj naklon", rekla mu je Minea. Alenom su oduševljeni i gledatelji. Snimka na kojoj imitira Gabi Novak je od sinoć pregledana 15 tisuća puta i mnogi su uvjereni da će on biti pobjednik ove sezone.

Pročitajte više