Farma: Bubiju je gola Ivana fuj, fuj, Ante Gotovac je potpuno švorc!

NAPETOST na Farmi iz dana u dan raste, a osim Marine, na dnevni red svakodnevno dolazi i Ivana Paris. Tako je Ivana, valjda pokušavajući zavesti Bubija, skinula majicu i ostala u oskudnom crvenom grudnjaku, ali reakcija koju je prouzročila, čini se, baš i nije istovjetna onoj kojoj se nadala. Tako smo još jedanput posvjedočili činjenici da su se neki od stanara seljaka s dobrim odgojem davno pozdravili, jer Bubijevo "fuj, fuj" upućeno Ivaninom torzu ukazuje, u najmanju ruku, na blagi nedostatak istog. "Fuj, fuj, pogledaj ju! Mario, zar nije ona sluškinja, sad se još i skida pred nama!", pitao je Bubi, a Petra, koju razvoj situacije očigledno oduševljava, njegov komentar je popratila gromoglasnim smijehom.


Dok je Sonja Ivani dobacivala da se "prestane nabacivati Bubiju" Mario je objasnio odakle prisutnost sluškinje među "odabranima". Ja sam joj dopustio da spava s nama, ja sam gazda!", bio je odriješit. U međuvremenu, kuharicu Giannu brinu neke sasvim druge stvari. Igrom slučaja farmeri su došli do neobičnog otkrića - Giannine riznice koju brižljivo skriva pod madracem. "Giannina čerga, ciganska čerga" zabavila je farmere koji su otkrili da kuharica, uz objašnjenje da je alergična na grinje, pod svojim seoskim madracem drži nekoliko slojeva popluna i jastuka, dok oni jadničci, imaju svaki samo po jedan. Međutim, kako Gianna ipak pripada (opravdano) popularnijoj grupi farmera, nitko se nije naljutio, što, recimo, slučaj s Ivanom Paris sigurno ne bi bio. "Bezobrazna đubrad, što vas briga", hinila je Gianna ljutnju, a cijela situacija unijela je malo komedije na ovo inače tragično seosko imanje.

Ne brini Ante, pare su ti u gaćama!

A dok Gianna pod madracem skriva poplune, Simonica nam je otkrila da ona u gaćicama skriva novčiće. Zabrinuti Ante izjadao se svojoj ženici da "ne zna što će" ako večeras izađe s Farme, jer je, zamislite, potpuno švorc (!), ali domišljata Simonica je i u ovoj dilemi svojeg mužića pokazala tko zapravo u kući Gotovčevih nosi hlače. "Novčanik i ključevi su ti kod moje mame, a imaš i novaca u mojoj ladici s gaćicama", riješila je Simona problem kratko i jasno. A ukoliko koliko se pitate zašto je Ante švorc, objasnit ćemo vam: Sve novce ostavio je kod prijatelja koji je otišao na more, a gdje je zametnuo one male plastične stvarčice koje se guraju u velike automate koji ti zauzvrat daju novčiće, i što je još bitnije, ima li ih on uopće, pitat ćemo ga kada izađe. Ako izađe.

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više