Farma nakon Alex: Šok među djevojkama zbog uvredljivog pisma

NAKON što su farmerice pronašle oproštajno pismo Aleksandre Grdić koja je sinoć svojevoljno napustila seosko imanje, farmerice su se šokirale jer su, kažu, shvatile da je Alex "jedno radila, a drugo mislila". ''Da ti osoba prema kojoj si bio najbolji napiše takve stvari! Zar to nije sramota?'', negodovala je Dvina, a najviše se uvrijedila Hana, koju je isječak "Hana - nije za nju Farma, za nju je Dolce&Gabbana" dotukao. "Sorry, to nije nikakva laž", rekla je Stefany, podupirući Aleksandrine stavove, ali atraktivna Bosanka i dalje "ne može vjerovati da neki misle kako priča samo o odjeći".

Ženski dio Farme sad se zbog pisma osjeća prevareno, ali i dalje im je žao što su ostali bez jedne od "najjačih karika", barem kad je u pitanju prepirka s muškim klanom. Muškarci su, pak, takav ishod očekivali, svjesni da gledatelji Farme žele uporno izbaciti upravo bivšu missicu, koja je, nakon nekoliko tjedana boravka u areni, napokon shvatila da će zbog očite netrpeljivosti glasača uskoro napustiti show.

Dok žene razbijaju glave zbog oproštajnog pisma, muškarci na Farmi su doslovno i po prvi put - u sedmom nebu. Odlazak Aleksandre Grdić toliko ih je razveselio da su do sitnih jutarnjih sati pjevali, svirali i bacali se po stolu, a najglasniji su, očekivano, bili Alen s plaštom i Rafo na gitari. Manire prema djevojkama netragom su nestale - Alen je Jeleni stavljao smrdljive čarape pod nos, a kad je Riječanka zatražila poljubac, oštro joj je odgovorio: ''Nema od nas puse! Mi smo cigani!".

"Ja održavam higijenu"

"Odlučila sam napustiti Farmu jer sam osjetila da Ivana više od mene želi ostati. I ne sviđa mi se što mnogi preko tuđih leđa žele do novca u showu", rekla je Aleksandra medijima nakon štoje napustila seosko imanje. Prema njezinim očekivanjima, u Farmi bi trebao pobijediti Rafo, a nedostajat će joj svi, pa i Stefany, o kojoj prije ulaska u show nije imala dobro mišljenje, ali su se na selu zbližile, pa i ljubile. Ljuta je, kaže, jedino na Lupina, koji je nakon izlaska iz showa javnost obavijestio o higijenskim navikama bnivše missice, odnosno, o nedostatku istih. "To što je rekao dovoljno govori o njemu samom. Ja održavam higijenu", zaključuje Alex.

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više