Farma: Vajta uveo novo pravilo - popodnevni drijemež i farmerice u bikinijima

VAJTA se potpuno ufurao u ulogu gazde farme pa je počeo sve više sjediti i čekati da ga se dvori te uvoditi neka pravila poput popodnevnog drijemeža. "Bit će i rotacija poslova između farmera te odlazak na Sajam u pratnji farmerica odjevenih u bikinije", rekao je Vajta nadovezavši se na šalu o razgolićenim farmericama koju su potakli Mario i Petra.

"Mislim da bi se farmerice tom prilikom trebale utegnuti lancima za krave koje imamo na imanju, a mogle bi obuti i poštule kako ne bi mogle trčati", našalio se Mario, a Petra je dodala: "Možemo iskoristiti i Lisine lance".

A sad za ozbiljno

Mada nije imalo šaljivi prizvuk, prijedlog o uvođenju poslijepodnevnog odmora koji su zdušno predlagale farmerice također je shvaćen kao šala. Jedino što se tog dana shvatilo ozbiljno bio je Vajtin prijedlog da se jedan dan u tjednu uvede princip izmjene u poslovima među svim farmerima "kako bi svi mogli vidjeti što njihovi kolege rade".

Naime, ovotjedni gazda smatra da će to biti korisno u smislu shvaćanja svačijeg posla i ne podcjenjivanja ničijeg. "Rotacija poslova neće biti turističkog karaktera već će svatko ozbiljno sudjelovati u svemu, jer ni jedan posao nije bauk", nadodao je gazda.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više