Farmer koji je ostao bez majke zaljubio se u showu: "Vidim se u braku s njom"

Screenshot: RTL

JEDAN od najmirnijih i najstidljivijih farmera u ovoj sezoni showa Ljubav je na selu ne skriva da ima ozbiljne namjere sa svojim zlatnom djevojkom. 

Simpatični Dušan Golubovac priznao je da se sa svojom kandidatkinjom Goranom Vukušić vidi u budućnosti. 

"Vidim se u braku s Goranom. Ako bi se to ovako nastavilo kako je krenulo, nitko sretniji od mene", rekao je ubrzo nakon njihovog prvog razgovora. 

Gorana je sa svoje strane ustvrdila da ona među drugim kandidatkinjama nema konkurenciju. 

"Moj Dušane, ja ti konkurencije tu nemam. Sve znam, skuhati, oprati, očistiti, radim, sa sela sam, pa tko mi može biti konkurencija? Čekaj da ti smotam pitu pa ćeš vidjeti što je", najavila mu je ona. 

Dušan je već na početku otkrio da je usamljen te da bi volio pronaći partnericu s kojom bi stupio u brak i osnovao obitelj. 

29-godišnji Dušan trenutno živi sam na svom imanju u selu Zrin u kojem osim njega živi još samo desetak ljudi. Čak je i sam naučio mijesiti kruh jer mu do trgovine, kaže, treba pola sata autom. Morao se naučiti snalaziti sam nakon što je nedavno izgubio majku, a s ocem nije u dobrim odnosima. 

"Uz mamu i baku sam naučio kuhati, a kad su one otišle, morao sam dalje sam. S tatom nisam u dobrim odnosima, a jedino koga imam su brat, snaha i njihovo dvoje djece koji žive u istom selu kao i ja", ispričao je za RTL. 

U show se, kaže, prijavio jer nema puno vremena za izlaske, a u proteklim se vezama razočarao. 

"Nemam puno vremena za izlaske, a i kad izađem u grad, djevojke obično sjede svaka na svojoj strani i svaka ispija svoje pivo. Tijekom dana imam puno posla, imam prijatelje s kojima mogu izaći, ali navečer, kad si sam u svoja četiri zida, onda je teško. Nemaš s kim popričati", iskren je Dušan. 

Priznao je i da bi volio imati djecu. 

Pročitajte više