Fashion Guru piše vodič za muškarce koji ne vole pivo i ćevape

DA JE NIVES postala prava začetnica trendova u Hrvata više joj nitko ne može osporiti - nakon što je izbacila svoju hit knjigu "Gola istina", a za njom (barem po prodajnim statistikama manje uspješno) požurili isto učiniti Jelena Veljača, a jučer i Marko Grubnić, inačicu "Seksa i grada" uskoro ćemo moći čitati i iz pera Borisa Banovića. I iako se svi, (a najmanje Jelena Veljača) odriču inspiracije iz lika i djela Carrie Bradshaw, više je nego očito da ukoliko nemate iza sebe književni prvijenac, na estradnom nebu ste nitko i ništa, a svaka sličnost s glamuroznim njujorškim životom prodavanih junakinja je, navodno, kod svih sasvim slučajan.

I tako danas s Nove TV stiže vijest kako je lajavi Boris "ovo oblačno ljeto odlučio iskoristiti do maksimuma" i baciti se na pisanje svojeg književnog uratka koji bi svjetlo javnosti trebao ugledati već u kolovozu.

Kamo vodi "Vodič za suvremenog muškarca"?



Knjiga naziva "Vodič za suvremenog muškarca" sadržavati će niz savjeta i tema koje bi muškarcima trebale pomoći da se snađu u "stvarnom" životu, a obuhvaćat će niz tema - od pravilnika ponašanja prema nježnijem spolu, pa sve do nezaobilaznih modnih savjeta, koje Boris već godinama sipa iz rukava širokoj publici.

A je li publika na koju Banović puca baš toliko široka procijenite sami, citirat ćemo njegove riječi: "Nisu svi današnji muškarci u kvartovskoj ćevabdžinici, niti ispijaju litre piva", smatra Boris, ali kako kaže, siguran je da će njegovo djelo ipak naći put do svoje publike. Hoćete li i vi biti među njima?

Pročitajte više