Fašnički list na naslovnicu stavio Kolindu i Beljaka zagrljene na sijenu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Sraka

SATIRIČNI list Samoborskog fašnika SRAKA objavio je na svojoj naslovnici montažu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i predsjednika HSS-a Kreše Beljaka u zagrljaju.

"To nije predsjednica! SOA otkrila još jedan pokušaj destabilizacije hrvatske desnice", stoji u naslovu pored slike.

Prilično je očito da su naslovnicom aludirali na aferu u kojoj se našao ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Pored montaže Grabar-Kitarović i Beljaka naveli su pet razloga zašto to nije predsjednica, kao što je SOA navodila razloge zašto na fotografiji s prostitutkom nije Tolušić.

"Lice djevojke na fotografiji namjerno je zamućeno i, da nije drugih propusta, nevješt bi promatrač mogao zaključiti da se zbilja radi o Kolindi Grabar Kitarović", piše SRAKA.

Pet razloga zašto to nije Kolinda su:

1. Prsište - Iako je broj grudnog koša predsjednice najstrože čuvana državna tajna, operativci SOA-e otklanjanju svaku mogućnost da se radi o prednjici prve žene Hrvatske.

2. Čizme - Poznato je da predsjednica nosi isključivo Zenge i to zglancane, a na slici su čizme sumnjivog podrijetla, a i upitnog održavanja.

3. Sat i ruka - Sat s likom Mickeya Mousea predsjednica ne nosi već dvije godine, već samo onaj s likom Donalda Trumpa. Osim toga, predsjednica ima tešku ruku, ali, u skladu s NATO standardima, redovito podmazivanu i depiliranu. 

4. Šal - predsjednica, kad je već sila, nosi jedino šal hrvatske reprezentacije, s potpisima svih igrača. To je barem bilo lako provjeriti.

5. Naušnice - Predsjednica nosi isključivo zlatne naušnice u kojima su sličica Zdravka Mamića i GPS križnog puta (lijeva) te sličica Andreja Plenković i čip s hrvatskom himnom (desna). 

Pročitajte više