Fatalna Alice Juventusu donijela naslov prvaka: "Drugačiji sam na terenu otkad sam je upoznao"

Foto: Instagram

IGRAČ koji je u utakmici finala kupa Italije Juventusu priskrbio naslov prvaka zabivši pobjedonosni gol, Alvaro Morata, ima novu djevojku, prekrasnu Venecijanku Alice Campello. Morata svoju djevojku smatra dodatnom motivacijom i razlogom zbog kojeg je postao bolji igrač, ali i čovjek, kako kaže.

"Prijatelji su mi rekli da ću ući s klupe i zabiti, pogodili su! Moj otac i prijatelji bili su na tribinama, a otkako sam upoznao djevojku, drugačiji sam i na terenu", rekao je Španjolac nakon osvajanja naslova prvaka. Kaže da je smireniji i koncentriraniji otkad je upoznao lijepu plavušu, što je na vidjelo izašlo u finalu kupa.  

21-godišnja Alice studentica je koja se bavi manekenstvom, iza sebe ima nekoliko modnih kampanja, a bila je i na naslovnicama modnih časopisa.

Par je veoma zaljubljen što je jasno po Alicinom Instagram profilu prepunom slika s nogometašem. Inače, Morata se uskoro vraća u Real Madrid iz kojega je i otišao u Juventus u potrazi za boljim prilikama i većom minutažom, a njegova Alice ide s njim.

Pročitajte više